Майката на Алекс: Наши съседки убиха моя ангел. За нищо! (ВИДЕО) 20.04 | 12:50

Трогателно видео със снимки качи Ева Тодорова, страдайки за детето си

От Кремена Бедерева

Малката Алекс от Поморие, която бе жестоко убита, е щастлива, с венче от цветя на главата. Такава снимка е публикувала нейната майка - Ева Тодорова, сравнявайки миналата Цветница, когато семейството е било щастливо, и сегашната - 2014-та, когато цветята са върху гроба на детето.

Освен снимката, показваща болката на майката, Ева е публикувала е видео със снимки на малката Алекс.

Видеото е качена в популярен сайт за видеосподеляне от майката на Алекс – Ева Тодорова, споделено е десетки пъти, а мнозина не могат да спрат сълзите си щом го изгледат.

"Наши съседки убиха моя ангел. За нищо!", ридае Ева, обяснявайки случилото се с дъщеричката й.

Малката Алекс бе убита преди седмица от Атанаска Георгиева. Според последните информации тя постоянно е вземала наркотични вещества.

43-годишната жена често посещавала аптеките в града, за да си купува медикаменти като диазепам, лексотан и ксанакс. Според хора от обкръжението й тя се снабдявала и тайно с морфин. Казвала на близките си, че взема опиатите, за да може да спи нормално.

Според една от версиите, по които се работи, Атанаска е посегнала на малката Алекс в състояние на абстиненция. Причината е, че в последните дни не е могла да си купи търсените медикаменти, което довело жената до тежки депресивни синдроми. Това отключило нечовешка злоба към детето, чиито родители били богати и заможни.

Въпреки това дори и криминалистите недоумяват как е могла да извърши подобно деяние.

Водещи

Най-четени