Майката на загиналата Лора ще става депутат 03.04 | 09:21

Нели Петрова е разговаряла с Цветанов за идеята да се включи в гражданската квота на ГЕРБ

От Кремена Бедерева

Вече официално бяха обявени водачите на  листите от политическа партия ГЕРБ.

Сред имената от гражданската квота се прокрадна и името на Нели Петрова - майката на Лора, която загина на пешеходна пътека във Варна.

"Не знам дали влизам в политиката, но получих такава покана", каза пред TV7 Нели. Тя потвърди информацията и обясни, че преди няколко дни е получила поканата от областния координатор на ГЕРБ Иван Портних, след което е разговаряла с Цветан Цветанов.
Това, че няма политически опит не притеснява Нели Петрова, защото според нея най-важно е да се защитават гражданските интереси.
Нели се е посъветвала дали да приеме предложението да стане депутат с родителите на други загинали деца. Всички са се обединили около идеята, че Нели ще е тяхното лице и гласът им ще бъде чут като народен представител.
Нели съобщи, че не е членувала в никаква политическа партия и смята, че трябва да се работи в диалог и затова е приела това предизвикателство.

Майката на Лора добави, че борбата за изграждането и възстановяването на повдигнатите пешеходни пътеки покрай училища и детски градини продължава.

Водещи

Най-четени