Минимална заплата 1000 лв., пенсия - 500 лв., искат от "Атака" 04.09 | 14:53

"Това ако не можете да го направите, станете домоуправители", каза Сидеров на правителственото заседание

От Ралица Стоянова

"Минималната заплата да стане 1000 лева, а минималната пенсия - 500 лева. "Това ако не можете да го направите, станете домоуправители", заяви председателят на "Атака" Волен Сидеров на парламентарното заседание, предаде Агенция "Фокус". 

Сидеров настоя и за поправки в Закона за референдумите. "Комисията за защита на дискриминацията се гаврят с нашата история, тя трябва да бъде подложена на ревизия, защото провежда антибългарска политика”, каза още Сидеров.

"В българската култура има революционен поврат – министърът на културата е решил да започне съвместни сериали с Турция. Нямам думи да коментирам тази нова вълна на нови българо-турски исторически сериали”, каза Сидеров.

По думите му през това лято е имало вълна от циганска престъпност у нас. "Не ходих на Малдивите, на Канарите. Разговарях с български граждани непрекъснато. Партия "Атака” е тази, която ще продължи да настоява в своята политика за отстояване на българското достойнство”, добави Сидеров.

Според него у нас има колониално присъствие на чужди монополисти. "Според него в следващата парламентарна година най-важен ще бъде Законът за бюджета.

"Атака" ще започне дело срещу ислямисти, които проповядват салафистки ислям и са действали в Благоевград и Пазарджик. "Активисти на ГЕРБ участват в тези групи. Как искаме правителството да се бори срещу тези групи? Защо се чудим, че службите се оказаха изненадани от атентата, който стана в Бургас? Няма какво да се чудим като местни лидери на ГЕРБ участват в такива организации”, каза още Сидеров.

Водещи

Най-четени