Няма лято, няма почивка. Продължават ремонтите по Цариградско 26.07 | 10:00

В събота и неделя по надлеза на булеварда в София над бул. „Г. М. Димитров“ ще се изпълняват тротоарни конзоли и ще се санира връхната конструкция и устоите на съоръжението

От Мая Александрова

Строителните екипи продължават работата си по надлезите на бул. "Цариградско шосе" над бул. "Г.М. Димитров" и над бул. "Ал Малинов" в София, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

В събота и неделя по надлеза на бул. "Цариградско шосе" над бул. "Г. М. Димитров" ще се изпълняват тротоарни конзоли и ще се санира връхната конструкция и устоите на съоръжението.

Ще продължи и монтажът на отводнители и предпазен парапет. По долната страна на съоръжението ще се полага антикорозионно покритие на бетоновите повърхности. Продължава и работата по направата на бордюри на надлеза над "Г.М. Димитров".

В участъка на надлеза по бул. "Цариградско шосе" над бул. "Ал. Малинов" и при "Mr Bricolage” ще се монтира е-талбонд. Строителните екипи ще продължат полагането на горен износващ пласт на асфалтобетон на директното трасе, дясно платно, от ул. "Йерусалим" до надлеза над бул. "Ал. Малинов".

Водещи

Най-четени