Осъденият за убийството пред „Соло“ пак проговори 27.12 | 15:55

Илиян Тодоров разпространи видео, което според него, го оневинява

От Филипа Тодева

Осъденият за двойното убийство пред дискотека "Соло" Илиян Тодоров изпрати втори мейл до медиите. Този път той няма изявления до институциите, а коментира видеозаписи от охранителните камери, заснети в нощта на убийството.

Тодоров казва, че от записите се вижда как си тръгва с такси, а боят продължава.

Той обръща внимание и, че ключова свидетелка по делото няма как е видяла оръжие в ръцете му, тъй като е била с гръб.

"На този запис се вижда как свидетелят Сирет, прегърната от Мария през цялото време е с гръб към случващото се и не би могла да види каквото и да е. В същото време тя дава показания, че е видяла проблясъци приличащи на острие. Интересно как е успяла да ги види", коментира Тодоров.

Твърдението му за следващия запис е следното: "На този запис се вижда боят при дискотека Соло, как се качвам в такси и как боят продължава след като съм тръгнал. Никъде не е заснето да вадя нож и да го използвам.

Към момента Илиян Тодоров е в неизвестност. Някои казват, че е напуснал страната и е избягал в Англия. Майка му твърди, че още е в България.

Преди около две седмици той разпространи друго видео в Youtube. В него Тодоров направи видеообръщение до главния прокурор и европейския комисар по правата на човека.


Водещи

Най-четени