Петното потвърди, че се е срещал с Бойко Борисов 25.03 | 13:46

Антиправителствените протести, от миналото лято, са били платени, посочи Миланов

От iNews.bg

Бисер Миланов-Петното е потвърдил, че се е срещал с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя. Той е сторил това пред депутати от временната комисия за проучване на случая "Христо Бисеров". Това заяви председателят на комисията Сияна Фудулова.

Миланов е бил доведен за изслушването в комисията под конвой и с белезници. Единствените му думи на излизане са били: "Елате в затвора да видите как стоя незаконно там, елате в затвора, ще ви дам интервю".

По думите на Фудулова разказът на Миланов пред комисията е бил интересен и в голяма част се е препокрил с казаното от хора, които са били изслушвани на предишни заседания.

"На всички нас стана ясно, че летните протести миналата година са били платени, включително и медийното им отразяване. Това са думи на Бисер Миланов", заяви Фудулова.

Отговор на въпроса от кого са били платени, обаче не е получен. Не е посочена и конкретна информация за какви суми става въпрос.

На заседанието са били изслушани и служители на НСО, които са били дежурни в деня на срещата.

"От НСО чухме непрофесионален отговор, че не помнят за такава среща, т.е. всеки може да влезе необезпокояван на среща с Бойко Борисов, включително и криминално проявени лица", посочи Фудулова.

Депутатът уточни, че се предвижда Бойко Борисов да бъде изслушан на следващото заседание на комисията, допълва БТА.

Водещи

Най-четени