Популяризират европейските програми в Стара Загора 25.11 | 14:22

Кампанията цели да мотивира потенциалните участници да се възползват от възможностите, които предлагат европейските фондове

От Силвия Стоядинова

В Стара Загора започва кампания за популяризиране на европейските програми. Тя ще бъде представена на 26 ноември в града и е озаглавена "Създаваме заедно", съобщават от пресцентъра на общината.

Мащабната кампанията за популяризиране на оперативните програми на ЕС в България и осигуряване на прозрачност при управлението на европейските фондове стартира на 13 септември.

Проектът се изпълнява по Оперативна програма "Техническа помощ”, съфинансирана от ЕС чрез Европейския фонд за регионално развитие. Проектът се изпълнява по Оперативна програма "Техническа помощ”, съфинансирана от ЕС чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Събитието ще се проведе в конферентната зала на хотел "Верея”, бул. "Цар Симеон Велики” № 100, с участието на министъра по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев

В програмата по проект "Провеждане на кампания за популяризиране на Структурните инструменти на ЕС в България и осигуряване на информираност и прозрачност във връзка с усвояването на средствата от ЕС”, са предвидени представяне и дискусия с министър Дончев.

От 11.45 ч. – 12.05 ч. ще има и брифинг с министъра, а 12.05 ч. – 14.05 ч. ще бъдат представени Оперативните програми.

Кампанията цели да мотивира потенциалните участници да се възползват от възможностите, които европейските фондове дават, за да развият бизнеса си, да подобрят начина си на работа и на живот, а също така и да увери обществото, че управлението на европейските средства е прозрачно, открито, отговорно и се осъществява по нови правила.

Водещи

Най-четени