Поредната семейна трагедия, която разтърси България 27.04 | 09:43

Смъртта на 24-годишната Джейлан и 7-годишната Джейда е настъпила след множество удари

От Теодора Кокаланова

Черната хроника при българските семейства продължава, след като вчера (26 април) млада жена и дъщеря й бяха открити в апартамента си в град Джебел. Смъртта на 24-годишната Джейлан и на 7-годишната Джейда е настъпила вследствие на множество удари с хладно оръжие, уточниха от полицията. 

Окръжната прокуратура се очаква да излезе с повече информация в понеделник, предаде агенция "Фокус". Сигналът в полицията е бил подаден от съсед. Никой от съседите не е чул шум или писъци. Единственото, което само им е направило впечатление е, че от няколко дни и нощи лампите в апартамента продължавали да светят.

Според съседите е много вероятно мотивът за двойното убийство да е ревност. Криминалистите са отворили апартамента, а според очевидци в цялото жилище е имало следи от борба и много кръв. Разследването се провежда под наблюдението на окръжния прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров.

Причините за трагедията са в процес на изясняване. През последните десетина дни в страната зачестиха подобни престъпления. Най-напред беше открита осем годишната Александра в Поморие. В дните покрай Великден баща преби до смърт малката си дъщеричка в Русе, а през изминалата седмица бивш рейнджър от Афганистан застреля семейството си. 

Водещи

Най-четени