Посоченият от Татяна Дончева за "депутат на Маджо" от ИТН с отворено писмо 30.08 | 13:03

Това е стандартен прийом на политическите хамелеони, които използват лъжата за своето политическо оцеляване, написа Ивайло Кожухаров по адрес на Дончева

От iNews.bg

Номинираният от партия "Има такъв народ" за министър на туризма Ивайло Кожухаров нападна зам.-председателят на Народното събрание Татяна Дончева заради нейно изказване по негов адрес.

"Заявеното от г-жа Дончева, че Маджо стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация.

Това е стандартен прийом на политическите хамелеони, които използват лъжата за своето политическо оцеляване. Това е начин на мислене, който явно е закодиран дълбоко в тяхната същност и се проявява по един и същ начин, независимо от поредния политически проект, зад който те се крият", написа Кожухаров в профила си във Фейсбук.

"Уважаема г-жо Дончева, приемете, че съществуват и хора, зад които не стои никой и нищо повече освен собствените им качества, образование, професионален опит, експертиза. За разлика от вас. Знам, че не може да си представите да не ви подпира някой чичко-паричко, защото това е вашият жизнен опит, но това е положението", добави той.

Ето и пълния текст на коментара му:

Днес 29.08.2021г., в опита си г-жа Татяна Дончева да оправдае своето присъствие в политиката, в предаването "Неделя 150" по БНР, си позволи за пореден път да внуши на слушателите редица неистини, касаещи както ПП "Има такъв народ", така и по адрес на нейния лидер, но и по мой адрес. Заявеното от г-жа Дончева, че Маджо стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация.

Това е стандартен прийом на политическите хамелеони, които използват лъжата за своето политическо оцеляване. Това е начин на мислене, който явно е закодиран дълбоко в тяхната същност и се проявява по един и същ начин, независимо от поредния политически проект, зад който те се крият.

Уважаема г-жо Дончева,

Приемете, че съществуват и хора, зад които не стои никой и нищо повече освен собствените им качества, образование, професионален опит, експертиза. За разлика от вас. Знам, че не може да си представите да не ви подпира някой чичко-паричко, защото това е вашият жизнен опит, но това е положението.

Моят опит е доказан и с удоволствие ще Ви запозная с него, ако желаете.

И защото силата е в истината, аз мога да заявя, че това, което съм постигнал в своята кариера е изцяло и единствено благодарение на моите лични усилия. Посоченият от Вас бизнесмен, не го познавам към 29.08.2021г., 14.00 часа, не съм се срещал с него, не съм разговарял с него.

Аз заставам зад всяка една от посочените по-горе думи, включително бих го направил очи в очи или пред детектор на лъжата, но дали Вие с Вашата история зад гърба си бихте се осмелили да направите същото?

Ивайло Кожухаров

ПП "Има такъв народ”

Водещи

Най-четени