При Кунева отиват "кебапчийски котараци", рече Мартин Димитров 28.06 | 19:25

Лицемерието не било ценност на СДС

От Андриян Георгиев

"Всички политици от десницата, които отиват при Кунева, са кебапчийски котараци!", коментира бившият лидер на СДС Мартин  Димитров, цитиран от пресцентъра на партията.

От СДС разпространиха специална декларация на Националния изпълнителен съвет (НИС) с призив всички, които не чувстват СДС като своя кауза, да свалят маските си и да заявят публично своите политически намерения. Лицемерието не било ценност на СДС.

От НИС попитаха Мартин Димитров какъв е Найден Зеленегорски, който във вторник обяви, че подава оставка като заместник-председател на СДС. 

СДС не е, и няма да бъде лидерска и апаратна партия. СДС е общност на личности със свободен дух и съзнание, отстояващи принципи и ценности, посочват от НИС на синята партия.

Нека всеки, който не се чувства част от тази общност, намери своя път там, където смята, че ще е най-полезен и пълноценен, се казва още в декларацията.

Нека всички, които искат или са поели ангажименти да подарят СДС някому, да не се крият зад оставки, а да направят крачката сами и с чест да извървят пътя си. Ако те се ползват с доверието на демократите, те сами ще ги последват, завършват от НИС на СДС.

Водещи

Най-четени