Принцеса Мими Рашкова показа короната си 08.01 | 14:49

Самозваното царско семейство с грандиозно парти на Коледа

От Цанка Донкова

Дъщерята на самообявилия се Цар Киро - принцеса Мими Рашкова показа короната си. Тя публикува снимка със златния накит в социалната мрежа Facebook.

Любопитната снимка е от Коледа, когато цялото семейство на цар Киро отпразнува свободата му на зашеметяващо парти в Пловдив. Кирил Рашков бе освободен предсрочно преди няколко месеца, след като получи две години и половина затвор за закана за убийство.

Снимките от бляскавото парти са точно в стил кралски особи. Принцеса Мими позира права, докато майка ѝ - царица Костадинка се е разположила в истински трон.

На друг фотос пък наследничката се е изтипосала до кичозна камина заедно с братовчед си Георги Рашков. Останалите детайли от интериора също са в ретро стил.

Друга снимка от любопитната фотосесия представят принцеса Мими и Георги Рашков. Те са придружени от двете му дъщери, но този път знаменитата корона е върху главата на едно от момичетата. Усетила тежестта на царската корона, малката красавица изглежда леко смутена.

Цар Киро пък е увековечен седнал върху бутафорния си трон, заобиколен от наследниците си. Само едната от дъщерите на цар Киро отсъства от фотосите - принцеса Събка. Наскоро тя получи двегодишна условна присъда за нелегално притежание на антики, след като бяха намерени в дома ѝ две евангелия от XVIII и XIX век, 131 монети от римската и византийската епоха, 4 бронзови апликации, част от украсата на колесници, колан и накити без документи за произход. По закон тя трябваше да излежава ефективна присъда, но принцеса Събка заяви, че току-що ги е намерила. С помощта на връзките на фамилията думите й хванаха вяра и тя отърва затвора, плащайки само 10 000 лева глоба.

Водещи

Най-четени