Пътуването около "Овча Купел" ще бъде истински ужас 21.08 | 07:30

Започва ремонт на столичния булевард

От Теодора Кокаланова

От 04:30 часа днес до 24:00 часа на 30 август се забранява влизането на превозни средства в лявата половина от пътното платно на булевард "Овча купел" между улица "Житница" и булевард "Президент Линкълн". Ограничението се налага заради ремонт на булевард "Овча купел", съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в дясната половина от пътното платно на булевард "Овча купел" в същия участък. От 04:30 часа на 24 август до 24:00 часа на 30 август се забранява влизането на превозни средства в лявата половина от пътното платно на булевард "Овча купел" между булевард "Президент Линкълн" до улица "Любляна".

Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в дясната половина от пътното платно на булевард "Овча купел" в същия участък. От 24 август до 24:00 часа на 30 август се изместват спирките на градския транспорт – улица "Народно хоро" с и спирка "Национален център по рехабилитация" в оформените джобове в затвореното пътно платно на булевард "Овча Купел" срещу съществуващото им положение. 

Водещи

Най-четени