Разбра се как го е направил самоубиецът, който първо гарира в морето, а после скочи отвисоко 23.08 | 15:31

Той е използвал краткия промеждутък от време от настаняването му в болничната стая, докато бил сам, а роднините му съдействали за оформяне на документацията по приемането, за да скочи от прозорец на шестия етаж на УМБАЛ Бургас

От iNews.bg

45-годишният страдалец, който е имал тежка онко-диагноза и вчера първо се засили с пежото си и се метна в морето край дискотека Хасиенда в Лозенец, е използвал краткия промеждутък от време от настаняването му в болничната стая, докато бил сам, а роднините му съдействали за оформяне на документацията по приемането, за да скочи от прозорец на шестия етаж на УМБАЛ Бургас. Това важно уточнение направиха от ОДМВР - Бургас. Така той е съумял да отнеме живота си от втория си опит вчера.

Фаталната случка е станала около 18,00 часа. Мъжът е полетял от високия етаж на бургаската болница, където се намира отделение "Втора хирургия" и е паднал върху топлата връзка между стария и новия корпус.

Той е откаран в Спешния център на УМБАЛ - Бургас, но въпреки оказаната му медицинска помощ, е починал. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ – Бургас за окончателно изясняване причината за смъртта.

Иначе, при каскадата си с колата в Лозенец пловдивчанинът е получил само леки наранявания по тялото, които обаче трябвало да се третират в болница.

Водещи

Най-четени