Свидетел на катастрофата с Милен Цветков: Бърза помощ дойде чак след 42 минути, журналистът чакаше на тротоар 21.04 | 10:15

Голяма грешка, според свидетеля Тодор Петров, е било това, че Милен е бил преместен след инцидента и, че охранители са му дали да пие вода

От iNews.bg

След катастрофата сякаш мина цяла вечност докато дойде Бърза помощ. Това потресаващо свидетелство даде Тодор Петров, който е бил на мястото на мелето, при което загина нелепо журналистът Милен Цветков, пред bTV. Той изказа съболезнования на близките му и на всички съпричастни към трагичната му гибел.

Мъжът се срещнал с приятели да си честитят Великден, когато се чули 2 зловещи удара. Той видял Милен Цветков седнал на тротоара на 20-ина метра от колата си. Охранители му дали да пие вода. Според свидетеля грешка е било преместването на журналиста, както и даването на вода.

Линейката стояла на място 10 минути. "Вие ми кажете дали човек може да оцелее за 42 минути", попита свидетелят. Тодор Петров видял, че състоянието му се е влошило на място. Той попита можеше ли да бъде спасен човешки живот.

Водещи

Най-четени