Синът на цар Киро: Винаги са се купували ромски гласове 18.09 | 09:46

„Всички знаят, че са идвали много политици в дома ни, идвали са на рождения ден на баща ми”, каза Ангел

От Кремена Бедерева

"Винаги са се купували ромски гласове. Минавали са политици, търсили са ни и ние сме помагали”.
Това разказа по Нова телевизия Ангел Рашков, син на Кирил Рашков, за купуването на ромски гласове. Ангел е част от риалитито VIP Brother, където съжителства с куп известни личности, сред които и Парис Хилтън.
Ангел Рашков каза, че не е редно да дава примери, но когато дойде времето ще го каже.

По думите му почти за всички избори при тях са идвали политици и са ги търсили за помощ, само за референдума за АЕЦ "Белене” не са идвали.

Попитан по колко гласа е осигурявал, той отговори, че е осигурявал доста гласове. "От 3-4 години водя кампания срещу това, защото обещаваха подобрения в живота, а това не се случи. И на нас ни обещаваха много неща, но не си удържаха на думата”, добави още Ангел Рашков.

На въпрос покривали ли са ги политически партии за неплащане на данъци, той отговори, че не се ги покривали, но не са ги търсили и са си живели много добре.

"Всички знаят, че са идвали много политици в дома ни, идвали са на рождения ден на баща ми”, каза Ангел и добави, че политици са целували ръката на майка му и са искали допълнителна порция храна.

"Не е честно ние да сме помагали, а сега, когато се случи това с нас, те да ни забравят”, възмути се синът на Кирил Рашков. Той добави, че всички партии купуват гласове.

Водещи

Най-четени