След пожара в завода за месо във Войводиново: 300 души остават безработни 12.02 | 10:19
Продължава разследването на причините за възникването на инцидента – образувано е досъдебно производство
Близо 300 души остават без работа след големия пожар в завод за производството на месни продукти във Войводиново, предаде бТВ.
Продължава разследването на причините за възникването на инцидента – образувано е досъдебно производство.
След два дни борба със стихията пожарът е почти напълно потушен. Вчера в гасенето са се включили 15 пожарни коли.
Продуктите в завода – животни и животинска мас, се гасят изключително трудно, коментира, Цвятко Дешев от пожарната служба в Пловдив.
Най-важното е, че няма пострадали хора от завода, както и пожарникари, щетите са само материални, допълни той.
Водещи
-
Нинова за решението на МС за строежа на частна детска болница: Да не се прави на ощипан г-н Главчев
Искаме да сме равноправни с другите европейски държави. Да се спре тенденцията на България да...
02.05 | 12:59
-
С близо 20 % намаляват разрешителните за строеж през първото тримесечие на годината
Броят на планираните за строеж жилища намалява с 37,5 на сто.
02.05 | 12:45
-
Българският фермерски съюз иска създаването на гаранционен фонд за щети в земеделието
Фермерите призовават служебното правителство и министър Георги Тахов за навременна помощ и...
02.05 | 12:26
-
БАБХ: Агне, което е отгледано и заклано в България трябва да има 4 печата със син цвят
"Така си играете на руска рулетка със здравето си и това на семейството", заяви категорично...
02.05 | 12:00
Най-четени
-
Велики четвъртък - най-важният ден от страстната седмица
Вярва се, че през тази нощ момите сънуват човека, за когото ще се омъжат, като слагат пръстена...
02.05 | 09:00
-
Все повече фермери у нас отглеждат кокошки, които снасят цветни яйца
Белите кокоши яйца не са нищо необичайно, но сините, зелените и розовите са истинска находка.
02.05 | 09:45
-
Времето през май: От 3 до 33 градуса
Очаква се средната месечна температура да бъде около и над нормата, прогнозират от НИМХ
02.05 | 09:30