Собственици на черешови градини се млатят край пътя Айтос-Бургас 21.06 | 16:45

Има пострадали и ранени, полицията е на място, съобщават очевидци

От iNews.bg

Кървав екшън се разиграва в черешовите градини, вдясно от пътя от Айтос за Бургас. Има пострадали и ранени, полицията е на място, съобщават очевидци на Флагман.

"Край пътя има хора с разбити глави, някои от тях са целите в синини, от други тече кръв", каза свидетел на месето. По непотвърдена информация, става въпрос за война между двама бизнесмени – Георги от Българово и Веселин от Айтос. Най-вероятно причина за свадата е цената на черешовата реколта.

"Масовият бой е станал в черешова градина в гр. Българово на магистралата. Скандалът е започнал бизнесменът от гр. Българово Георги Стангелов, който заедно със синовете си пребил друг собственик на черешова градина – Веселин. В боя са се включили берачи на череши", добави той.

"Георги Стангелов е разградил голяма част от предпазната ограда на магистралата, за да изнася черешите си директно на пътя. Има вероятност тази вечер на магистралата да излязат конете на циганите-берачи и да предизвикат ужасна катастрофа", алармира източникът на Флагман.Бг.

Водещи

Най-четени