Стефан Данаилов се връща на сцената още през април 20.03 | 13:44

Според него е крайно недостатъчно това, което има като база националната хематология

От Ивелина Георгиева

"Моята битка все още продължава", заяви народният представител от Коалиция за България в първия си работен ден. Той разкри, че болничния му бил свършил вчера и не е искал да го удължава.

През четирите месеца престой вкъщи, Ламбо продължавал да следи случващото се в политиката през медиите. Според него "по-интересно да гледаш, но много бързо разбираш, колко може да ти дотегне да слушаш всеки ден политики и конфликти".

Данаилов посочи, че трибуната явно влияе на хората.

"Наблюдавайки лицата на много от хората, които днес са в този парламент, в мен остава утвърждението, че видят ли я тази трибуна, нещо им става на тези хора. Не знам кога ще го осъзнаят, защото не им пожелавам да се разболяват. Нека да се отървават от това, което се случва, защото тепърва предстоят евроизборите", коментира Данаилов.

Той сподели, че след политиката започнал да гледа много криминални и комедийни филми.

Ламбо разказа и за престоя си по болниците. По думите му общество ни е освен психически, но и физически болно. Той посочи, че е видял по болниците много млади и болни хора, на които може само да се дава кураж.

Според него е крайно недостатъчно това, което има като база националната хематология.

"Лекарите, техниката, която имаме, не са на по-долно ниво от френската болница. Заел съм се с каквото мога да помогна за разширяването на националната хематология за цяла България", каза Стефан Данаилов. Той посочи, че е споделил идеята и със Станишев.

"На другаря Станишев съм му намекнал за тази идея, аз съм подготвил стратегиите", посочи Данаилов.

Според него нашите лекари имат нужда също от самочувствие.

Водещи

Най-четени