Стефан Данаилов отново на снимачната площадка 11.03 | 14:51

Ламбо се завърна у нас миналата неделя

От Надежда Стоянова

Наскоро съпругата на Стефан Данаилов – Мария, разказа, че той вече е в добро здравословно състояние. Завърна се от лечението във Франция миналата неделя и малко след това се появи на снимачната площадка. В момента тече работата по новия сезон на криминалната поредица "Фамилията", така че няма време за губене.

"Засега се чувства много добре. Даже след като кацна, отиде на снимки. Всичко е наред”, разказа за "Монитор” съпругата на Ламбо – Мария.

На този етап Данаилов отказва да дава интервюта. Важното, както казва любимата му, е, че е в добра ремисия и е успял да пребори лимфома.

"Не търсим помощ от никого. Сигурно ще се наложи да продължи лечението, но бъдещето ще покаже. Докато Стефан беше във Франция, се изписаха какви ли не глупости. Най-много ме огорчи новината, че съм обикаляла френските бутици, докато той е бил на химиотерапия. Но гледам да не обръщам внимание на жълтата преса", разказа още Мария.

Освен че веднага започна работа, Данаилов намира време и за разходки. Много се разстроил обаче като разбрал за смъртта на руския актьор Анатолий Кузнецов. Затова и предпочитал да се разхожда, вместо да се затваря вкъщи.

Припомняме, че Стефан Данаилов замина за Франция на 2 март. Там си направи контролни изследвания в клиниката "Сент Антоан", където беше заедно с лекаря, който го лекува в София - проф. Георги Михайлов, национален консултант по хематология.

Водещи

Най-четени