Три коли се нанизаха по пътя за Банско 14.02 | 17:33

При катастрофата няма пострадали, само огънати ламарини

От iNews.bg

Три леки автомобила се удариха на пътя Симитли-Предел в ранния следобед. За щастие няма пострадали хора, само огънати ламарини.

Пътният инцидент е станал към 13:30 ч. в района на махала Марево на село Градево, предаде БГНЕС. За близо час движението се извършваше само в едната лента, регулирано от пътните полицаи.

На остър десен завой лек автомобил "Фолксваген Пасат” навлиза в насрещната лента и се блъска в "Рено Клио” и "Мицубиши”. Германският автомобил се движи в посока Симитли, а останалите два-насреща му - към Банско. "Фолксваген”-ът остава без задна броня, има щети по левия заден стоп, "Реното” е с удар в предна лява врата, а на третия автомобил е пострадал левият преден калник и спукана гумата. Пътят бе почистен от служители на пътноподдържащата фирма, автомобилите изместени на отбивка, а движението възстановено към 14:20 часа.

Катастрофа по същото време между инкасо автомобил и лека кола, излизаща от бензиностанция в Кресна стана на ГП Е-79. Малко преди 12:00 ч. пък свлачище падна върху едната лента пак на Е-79 в Кресненското дефиле. Пътят вече е разчистен.

Водещи

Най-четени