Трима изнасилиха 15-годишна в Буковлък 16.06 | 18:49

Момичето отрича да се продава за пари

От iNews.bg

"Кълнях ги и пищях, но те не спряха. Васил и Алекси ми дърпаха дрехите и ме бутаха. Нищо не съм им казала, но те не спряха". Това разказа 15-годишната Касандра, която е била изнасилена в Буковлък от трима мъже, в ефира на TV7.

Момичето заяви още, че има медицинско свидетелство, но дознателката го е взела.

Касандра е от Плевен. На 7 юни тя и приятелят й Кирил се разхождали из Буковлък. Когато решили да се прибират обратно в града, се качили на стоп при трите момчета. Те ги закарали до Върбица, където затворили Кирил в багажника и изнасилили Касандра. Тя е познавала един от насилниците си.

Касандра отрича, че по принцип така живее. Момичето заяви, че не прави секс за пари. Майка ѝ Капка също потвърди, че дъщеря ѝ не е "магистралка".

"Няма да позволя дъщеря ми да стане магистралка, както се говори. Тя не беше девствена преди инцидента, но искам затвор за изнасилвачите. Касандра ходи на училище, но в последно време отсъства, защото бе болна от туберкулоза и стомах”, обяви майка ѝ Капка.

"Когато котката я няма, мишките играят кючек. Това е положението в България. Алекси Кръстев, който е шофирал, има 3 години пробация и условна присъда. Какво да очакваме, когато такива хора са на свобода. Изнасилвачите бяха задържани в полицията и бяха освободени след 24 часа”, добави по темата Росен Русанов, кмет на Буковлък.

Приятелят на Касандра Кирил също отрича да е продал приятелката си и че именно той е бил четвъртият, който е заснел изнасилването.

Водещи

Най-четени