Фенове на ЦСКА София организират протест на Орлов мост 24.10 | 11:00

Феновете излязоха с позиция в официалната си страница във Фейсбук във връзка в поредното отлагане на реконструкцията на стадион “Българска армия” и заявиха, че търпението им по този казус е напълно изчерпано.

От iNews.bg

Организираните привърженици на ЦСКА София от Трибуна "Сектор Г" организират протест на Орлов мост след двубоя срещу Арда в петък.

Феновете излязоха с позиция в официалната си страница във Фейсбук във връзка в поредното отлагане на реконструкцията на стадион "Българска армия” и заявиха, че търпението им по този казус е напълно изчерпано.

"Армейци, с оглед събитията от последните 24 часа бихме искали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни относно така желаната реконструкция на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всякакви знайни и незнайни индивиди да "мътят водата" и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си мечти.

В петък след мача с Арда ще се насочим към Орлов мост. В последно време в района на София е доста ветровито, така че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра след това - ще бъде решено и обявено от нас по време на самата футболна среща.

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на любимия си клуб да присъства в петък или на стадиона, или ако не може - след това в 18.30 ч. на Орлов мост.

Предупреждаваме и всички замесени и отговорни лица по веригата - това е само началото. Няма да спрем и няма да се откажем докато мечтата ни не стане факт. А който продължително и по собствено желание си играе с огъня има голяма вероятност накрая и да се опари… САМО ЦСКА!", се казва в съобщението на Трибуна "Сектор Г".

Водещи