Хаджигенов: Изригването на Гешев означава, че отиваме на нови избори, редовен кабинет няма да има 15.05 | 17:00

"Заявката на Габриел за освобождаване на Гешев е опитът на Бойко Борисов да оцелее правно, защото той политически няма бъдеще. Появиха се едни хора, които го върнаха на бял кон в парламента, и той почувства възможността да оцелее", разясни адвокатът от "Ние идваме"

От iNews.bg

"Иван Гешев няма никакво бъдеще. Времето на Никола Филчев мина доста отдавна и това той го разбира. Отиването посланик не е никакъв вариант", коментира адвокат Николай Хаджигенов от "Ние идваме", който преди време поведе протестите, които впоследствие свалиха Борисов от власт.

Юристът бе категоричен: "Това, че сега Гешев ще се сбие с тези, които го назначиха, за нас, гражданите, е добре".

Според Хаджигенов от "битката на политическата олигархия, назначила си Гешев като куче пазач, няма да излезе печеливш и ще нанесе щети и на двете страни". "Заявката на Мария Габриел за освобождаване на Гешев е опитът на Бойко Борисов да оцелее правно, защото той политически няма бъдеще. Появиха се едни хора, които го върнаха на бял кон в парламента, и той почувства възможността да оцелее с опитите за правителство. След скъсаното листче (оставката – б.р.) на Гешев очевидно правителство няма да има и с първия, и с втория мандат. Защото правителство без подкрепа на ГЕРБ, не е правителство. Правителство на малцинството е глупав виц, което не трябва да се случва. Така че отиваме на нови избори", смята Николай Хаджигенов. По думите му, ако се направи нещо различно, ще има различни резултати.

Водещи

Най-четени