Хилда и Дичо радват симпатизантите на СДС 16.04 | 09:40

Известни български гласове ще ударят безвъзмездно рамо на СДС в предизборната кампания

От Кремена Бедерева

Известни български гласове ще ударят безвъзмездно рамо на СДС в предизборната кампания, научи "Стандарт". От "Раковски" 134 признаха лаконично, че джаз примата Хилда Казасян и легендата от Д2 - Дичо, вече са обявили своята подкрепа за синята идея.

За радост на сините симпатизанти те ще пеят на някои от срещите им с партийните началници и водачите на кандидатдепутатски листи. Хилда и Дичо ще дадат рамо с хитовете си в някои от големите градове.

Публицистът Любен Дилов-син и актьорът Александър Дойнов също са част от популярните лица, които ще агитират за синята партия по време на предизборния месец.

Само преди дни сините откриха по нестандартен начин своята кампания, като превърнаха централата на партията в импровизиран пиано бар. Стъпки на легендарно синьо лъвче отвеждаха симпатизанти и членове до етажа с купона.

А вместо речи и митинг водачите на листи изпяха любимите си парчета. Тогава лидерът на СДС Емил Кабаиванов се оказа фен на рока и легендарната група "Куин". Сините ще могат да разчитат на любимите мелодии и при агитацията в страната.

Водещи