Чалгаджийката Луна се хвърля в кандидат президентска надпревара, амбицирана от пророчеството на Ванга 13.10 | 13:00

"Тя е убедена в предстоящия си успех и за нея е въпрос на време да се нанесе в президентската институция, от където да започне да издава указ след указ"

От iNews.bg

Чалгаджийката Луна се хвърля в кандидат президентска надпревара, амбицирана от пророчеството на Ванга, че руса жена ще управлява България. Тя е убедена в предстоящия си успех и за нея е въпрос на време да се нанесе в президентската институция, от където да започне да издава указ след указ. Снощи тя гостува в шоуто на Цитиридис по bTV. Преди това тя "изпя" на плейбек известната й песен "Луна-прездент"

"Програмата ми е много сериозна. Тепърва ще има много повече страници. Но както имаме 10 Божи заповеди, така започва и моята програма - с 10 категорични точки, които започнаха да се пишат, още когато ни откраднаха парите от КТБ", каза Луна Йорданова.

"650 лв. да бъде президентската заплата, колкото е минималната сега. Защо държавният глава да получава повече от 12 000 лв. на месец, а моите родители по 300 лв. пенсия?"

"Нямам конкуренция в президентската надпревара. Честност, справедливост, независимост и всички агенти на ДС вън. Защо агенти на ДС са в инициативните комитети на кандидатите за президенти, изявяващи се като обединители на нацията? Пълна лустрация. Това е моята програма".

"Народът ме подтикна да направя тази крачка и не съжалявам, защото не съм била по-щастлива в живота си. Явно хората са припознали в мое лице една силна и независима жена. Повече от 30 години Луна е в домовете на българските граждани. Делили сме си залъка и дойде времето да бъда президент", каза още Луна Йорданова.

Тя обяви, че ако спечели изборите на 14 ноември всички разследващи журналисти ще бъдат в президентството.

"И без това има толкова свободни стаи, превърнали са го в туристическа агенция. Луна ще направи така, че за един президентски мандат от 5 години да се случат всички онези неща, които ги чакаме 30 години", добави Луна.

Най-четени