Шофьорът, прегазил Паоло, продължава да кара кола 28.01 | 09:39

Той бе признат за виновен за смъртта на 4-годишното детенце

От Кремена Бедерева

8 месеца след трагичния инцидент в Стара Загора, при който загина 4-годишният Паоло, виновникът Георги Сапунджиев продължава да кара кола, въпреки че се призна за виновен.

След сигнал екип на bTV също го засне зад волана. Детето беше ударено и влачено от джип няколко метра пред погледите на родителите и малката му сестра.

Преди да се стигне до кървавия инцидент, шофьорът Георги Сапунджиев нарушил два забранителни знака и навлязъл в пешеходната зона в центъра на Стара Загора.

"Моето дете го няма, а убиецът си живее на свобода и си кара колата. Чувствам безсилие и тъга”. Това коментира пред bTV Красимира Иванова, майката Паоло.

"За мен той е убиец, не е той. Лично не сме се срещали очи в очи - не искам да го виждам. Живее си човекът нормален живот. Всички се възмущават", споделя Краси.

"Обзема ме безсилие, тъга, че един убиец може да си живее нормално живота и да не понася отговорност. Аз всяка вечер заспивам със сълзи, събуждам се обляна в сълзи, сутринта се наплаквам, преди да изляза. Не казвам, че не трябва да живее, но да се качи да шофира пак", пита риторично Красимира.

Почернената майка не може да проумее как е възможно книжката му да не е отнета. "Усещаш, че си сам. Продължаваш да живееш, но си като един робот, като една машина. Единствено ме радва, когато видя дъщеря си усмихната - всичко друго изгуби смисъл за мене", през сълзи каза Иванова.

1466752

Водещи

Най-четени