Три грешки на Мелания, които могат да костват победата на Тръмп 02.08 | 16:50

Плагиатство, скандална кариера и съмнителна диплома на съпругата на милионера ще му попречат да бъде избран за президент, пише "Фигаро"

От iNews.bg

Три грешки на съпругата на Доналд Тръмп – Мелания, могат да костват избирането му за президент на САЩ на предстоящите избори през ноември, пише в. "Фигаро", цитиран от БТА.

Първата е плагиатстването на цитати от реч на първата дама Мишел Обама в речта на Мелания, която тя произнесе на конгреса на американските републиканци миналия месец.

1758067

Втората е малко по-необичайната кариера на Мелания на манекенка. Тези дни за тази кариера напомни в. "Ню Йорк пост", който публикува в неделя и понеделник на видно място две разголени снимки на Мелания Тръмп, направени през 1995 г., когато тя е била едва на 25 години и дори не е познавала милиардера.

1758068

Кадрите са били за сп. "Макс", направени са от френски фотограф, който разказва, че "Мелания никога не се е чувствала неудобно, когато позирала гола". "Ню Йорк пост" е на милиардера Рупърт Мърдок и през април изданието каза, че подрепя Тръмп за кандидат-президент на републиканците. Сега възниква въпросът дали медията е променила мнението си.

Третата грешка на Мелания фигурираше в нейния интернет сайт, който доскоро беше отворен за посещение. На 28 юли той беше обаче закрит, защото "не отразявал по адекватен начин нейните дела и професионални интереси", както каза самата Мелания. В сайта се споменаваше, че тя има диплом по дизайн и архитектура от университета на Словения. Но съпругата на магната никога не е говорила за тази диплома в интервютата, които е давала. Тя само е казвала, че е учила в Словения дизайн и архитектура и после е отишла да живее в Милано и Париж, за да се посвети на амнекенската кариера.

Неяснотата около историята с тази диплома, за която се споменаваше в сайта на Мелания, може да подкопае доверието на американците у нея и съпруга й.

Водещи

Най-четени