Голотата на Радина е само за Деян 26.03 | 17:20

Чаровната актриса разкри подробности от връзката си с Донков

От Мартина Панайотова

"Да, имала съм любовни сцени, но никога не бих позволила да ми се види нещо. Голотата на екран и на сцена е нещо, което аз не приемам", сподели Радина Кърджилова в ново свое интервю.

Звездата от "Стъклен дом" разкри какво се случва с героинята си и някои любопитни подробности от връзката си Деян Донков пред "24 часа".

Запитана за това как родителите ѝ приемат любовните ѝ сцени, тя отговаря: "Семейството ми следи сериала, но тази тема въобще не се коментира. Щом е написано в сценария, го правиш. Каквото ти каже режисьорът, го правиш. Странно е, но на моменти тези сцени дори ги правиш технически. Не влагаш никакви емоции. Наистина има огромна доза притеснение, но се абстрахираш от всичко, правиш го и след това го изхвърляш веднага от себе си. Аз съм на принципа, че моята голота ще я вижда само мъжът до мен."

Радина споделя още, че е много щастлива с Деян Донков и почти живеят заедно. Карат се за дреболии, но големи драми няма.

Запитана дали го ревнува, чаровницата разкрива: "Има и такива моменти. Но и той също се е целувал и е имал много любовни сцени в киното. Деян е абсолютен професионалист. Дори и да има в мен нотка на ревност, никога няма да я покажа. Просто това е работа. А и повярвай ми, човек винаги усеща, ако има нещо повече."

В момента Кърджилова играе в спектакъла на НАТФИЗ "Заболяването младост”, където си партнирам с Луиза Григорова, и в "Стъклената менажерия” в "Сфумато”. Предстои ни да я видим и на сцената на театър "Българска армия” в "Кой се страхува от Вирджиния Улф”.