Джина Стоева ще се омъжва, а Тодор Колев стяга куфарите 08.05 | 16:24

Подробности за двамата може да научите тази вечер в ефира на TV7

От Мартина Панайотова

В новите епизоди на пародийната комедия на TV7 "Сутрешен блок", които ще бъдат излъчени днес от 20:00 ч., гастролират атрактивната Джина Стоева и едно гергьовско агне...

Сред обичайните за екипа на шоуто комични ситуации, Джина е посрещната меко казано странно от сплотения колектив: всемогъщата секретарка Вера "захапва" гостенката още от вратата, а продуцентът Хаджибеломорски е сигурен, че я е водил на почивка в Гърция.

Певицата стоически устоява, докато не се сблъсква с най-голямата си почитателка – водещата Кети, с която имат еднакви фамилии, извор на гордост, изтъкван при всяко представяне на бившата ботевградска миска. Джина е провокирана да съобщи за първи път в телевизионен ефир радостната новина, че ще се омъжва, без да подозира колко разтърсена ще остане Кети от перспективата певицата да приеме името на бъдещия си съпруг. Та кой е чувал за Джина Дикова!

Междувременно, докато Тодор Колев си стяга куфарите за турне в провинцията, в "Сутрешен блок" се готвят за посрещането на Гергьовден.

В офиса по заръка на продуцента Хаджибеломорски е донесено истинско живо агне и в резултат сред екипа избухва епична война. Групата на "месоядците", любители на доброто чеверме, се изправя срещу защитниците на правата на животните.

Острите словесни схватки прерастват в истински цивилизационен сблъсък. Ще бъде ли спасено агнето? Какво е соломоновското решение на Кети за изход от ситуацията? И колко точно струва лоялността на Пацо за каузата?



Водещи

Най-четени