Джони Деп в преговори за „Карибски пирати 5“ 06.07 | 19:11

Джери Брукхаймър ще го убеди с добър сценарий пак да играе капитан Джак Спароу

От Олга Андреева

След като "Карибски пирати: В непознати води" премина прага от 1 млрд. долара приходи в световния бокс офис, стана ясно, че Джони Деп може да стане звезда и в петата част от поредицата.

Според TheWrap.com, макар неотдавна Деп да се изказа със съмнение, че ще играе отново капитан Джак Спароу, сега изглежда е готов на това, стига сценарият на планирания пети филм да е добър.

Вече е готова грубата чернова на сценария и продуцентът Джери Брукхаймър и неговите сътрудници са в непрекъснати срещи, за да го подобрят и да убедят Деп отново да излезе в открито море.

Брукхаймър потвърди, че иска да убеди Деп пак да сложи пиратския костюм, като заяви пред LA Times: "Надяваме се, че ако ["В непознати води"] въври добре, [Деп] ще се съгласи да се върне и пак да влезе в образа. Но това ще зависи от сценария. Винаги е така. Той е маниак в стремежа си да не разочарова публиката си."

По-рано тази седмица беше потвърдено, че четвъртата част от поредицата вече е спечелила повече от 1 млрд. долара в световен мащаб, което го прави втория филм от пиратската поредица, който преминава тази граница и третия в кариерата на Деп (след "Алиса в страната на чудесата").

Водещи

Най-четени