Димитър Пенев недоволен от защитата на ЦСКА 06.02 | 21:05

Опитният специалист сподели тревогите си, след като неговите футболисти победиха с 2:1 черногорския Будучност на турнира в Белек

От Константин Симидчийски

Старши-треньорът на ЦСКА Димитър Пенев изрази недоволство от представянето на защитата в днешния мач срещу черногорския Будучност. "Червените" победиха с 2:1 и се класираха за финала на четиристранния турнир в Белек за купа "Таурус".

"Не съм доволен от представянето на защитата. Крачунов има лека травма и на този етап изостава. Хубавото е, че малкият Грънчов се включи добре. Адемар не игра добре, беше много колеблив", сподели Димитър Пенев.

"Търсим един защитник и се надявам до ден-два или до края на подготовката да привлечем нов бранител. Бандаловски тренира на 50 процента, очаквам до края на подготовката да се включи пълноценно в тренировките", коментира още той.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА ще премери сили с румънския гранд Динамо Букурещ във финала. Динамо не остави никакви шансове на молдовския Зимбру (Кишинев), разгромявайки го с резултат 4:0.

Лучин, Алексе, Никулае и Тукудеан отбелязаха головете в мрежата на Зимбру, който феновете на българския Литекс едва ли си спомнят с особено добри чувства.

 Финалът на "Таурус Къп" между ЦСКА и Динамо Букурещ ще бъде изигран в сряда (8 февруари) от 18:00 часа в Белек.

Водещи

Най-четени