Празнична изненада от iNews 11.12 | 17:17

Коледно настроение по ваш образ и подобие

От Ивайло Коралски

Предвид наближаващите коледни празници, скъпи читатели, iNews желае да ви предостави празнично настроените, което да си осигурите вие самите посредством Facebook Cover Photo генератора.

Въпросният предоставя възможност в три лесни стъпки да си създадете вaшa празнична кавър снимка.

Можете да стартирате вашето преобразяване на iNews чрез червената лента, която от днес гордо стои в най-горната част на любимия ви новинарски портал.

Тя е причината тази година в нормалната шапка на iNews да не присъстват снежинки, снежни човеци или коледни играчки. Визията на сайта може да бъде изградена изцяло от вас.

1134826

В кратце, всеки влязъл на специалната страница може да избере (1) измежду 3 теми с Коледни колажи, да кропне (2) желаната част от съответната картинка и да запази (3) генерираното кавър фото. После остава само да качите снимката във Facebook.

Последвайте трите стъпки на генератора "Забавна Коледа!" - Създай, Изрежи и Запази, и voilà, вие сте горд собственик на празнично настроение за вас и вашите Facebook приятели. Комбинациите са безброй, затова не се притеснявайте, че някой ще има същата, като генерираната от вас, картинка.

Водещи