Родни звезди готвят с SOS Детски селища 23.02 | 17:19

Сред най-активните в инициативата бяха рапърите Део и Лео

От Надежда Стоянова

Няколко родни звезди и топ кулинари се събраха в SOS Детски селища в село Дрен и готвиха заедно с децата в последния ден на тази седмица. Поводът за тази инициатива бяха "Месни заговезни", заради което родители и децата демонстрираха своите имения в кухнята.

Специални гости бяха рапърите Лео и Део и актрисата Елена Петрова. Сред професионалистите, които отделиха от времето си, пък бяха Андре Токев, когото помним от предаването "Гурме с Андре", Димо Димов, Димитър Клаклов и Ивелина Иванова. Всички те станаха част от кампанията "Топла супа за всеки ден" и дадоха някои ценни съвети и идеи на своите домакини.

Сред специалитетите бяха средиземноморска салата, картофена пита с кайма, плодова салата, картофена крем сума с кротони, шопска салата, бисквитена торта, пълнена кокошка с френска плънка, пица и какво ли още не. Посещението на популярните лица и кулинарните майстори в селищата обаче няма да е единично. Предстои им и занапред да радват децата в село Дрен и в град Трявна с присъствието и вниманието си.

Водещи

Най-четени