Не изхвърляйте излишната храна 10.05 | 19:10
Вижте за какво можете да я използвате
Рециклирането на различни продукти и материали, за радост, набира все повече популярност у нас.
Все повече хора събират разделно, и като цяло внимават да не изхвърлят неща, които биха могли да им бъдат полезни или да използват по друг начин.
Замисляли ли сте се обаче, какво е количеството храна, което изхвърляте на ден? И за какво можете да използвате продуктите, които са ви останали, но не са в достатъчно добро състояние, за да използвате по предназначение?
Като например, защо да изхвърляте зеленчуците, които не са толкова пресни, като можете да ги сложите в тенджерата и да си направите вкусна манджа или супа?
Още интересни и практични предложения как да използвате излишната част от хранителните си продукти, четете при Fitwell.bg.
Водещи
-
Всеки може да занесе вейп за изследване в съдебната химико-токсикологична лаборатория в Александровска болница
Изследването струва 178 лв. и се извършва в рамките на 2-3 дни.
03.01 | 17:40
-
Общината с важна информация за гъстата мъгла и чистотата на въздуха в София
Замърсяването на въздуха в последните дни остана под критичното, въпреки екстремните...
03.01 | 17:00
-
„Зелени Балкани“ отговориха на нападките: Птиците край Копривщица не са отровени, не е и птичи грип
Според аутопсията, става дума за смърт, причинена от стрес. Отчетени са масивни кръвоизливи в...
03.01 | 16:20
-
Край на свободния достъп до Терминал 2 на летище София
Нова система за управление на автомобилния трафик пред Терминал 2 влиза в сила от 9 януари
03.01 | 16:00
Най-четени
-
Шоково поскъпване на хляба в началото на годината
Хлябът поскъпна с 40 стотинки за три дни
03.01 | 13:59
-
До март 2025 трябва да въведем европейските правила за минималната заплата
Информацията става ясна от отговор на министъра на депутатски въпрос в Народното събрание.
03.01 | 10:20
-
Костадинов: След всяка коалиция на ГЕРБ остава поне един политически труп
"ГЕРБ се подготвя да изяде ДБ, БСП и ИТН, а те, така като гледам, нямат нищо против", написа...
03.01 | 14:20