Какво повече можете да искате от един кош за боклук? 11.03 | 12:00

От Георги Георгиев

Познавате удобството на handsfree-то , което ви позволява да вършите безброй неща , докато говорите по телефона. А сега си представете, че всички предмети около вас ви "обслужват", без да е необходимо да ги навигирате по какъвто и да е било начин.

От производителя на иновативни продукти Simplehuman разбират ежедневието повече от добре и сме съгласни с тях, че "иновациите са значими, ако са в синхрон с нуждите ни". Те ни предлагат кошче за отпадъци със сензор, което се отваря автоматично в правилния момент.

Уникалната технология, която компанията нарича "multi-sense", е изключително чувствителна и фокусирана върху капака. Проектирана е да реагира на движения, но няма опасност да се отваря и затваря при случайно преминаване покрай кошчето, твърдят производителите.

Ако използвате кошчето за повече от 3 секунди, това дава знак на интелигентния сензор, че ще имате нужда капака да остане вдигнат още известно време и той преминава на отворен режим за 30 секунди дори да отстъпите назад. Този режим е изключително удобен при смяна на чувала за боклук.

Що се отнася до захранването на сензора – 6 алкални батерии ви гарантират стабилна работа в продължение на 12 месеца. Можете да използвате и адаптер (продава се отделно), с който да го включвате към електрическата мрежа.

Удоволствието да не отваряте кошчето си ръчно ще ви струва между 225 и 275 долара в зависимост от големината му.

Водещи

Най-четени