100-годишен цирк се телепортира в София! 18.02 | 11:02

Smugglers Swing Club се завръща с издание, посветено на пътуващите циркове от края на XIX век

От Мартина Панайотова

След кратка пауза, The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club, за едно ново завладяващо пътешествие.

Този път машината ще ни отведе още по-назад, в края на XIX и началото на XX век, когато пътуващите циркове и карнавали са били сред най-вълнувашите и зрелищни забавления. Smugglers Swing Club: Join The Circus ще се проведе на 1 март в столичния клуб "Mixtape 5”.

Партито ще въведе посетителите си в пъстрия и мистериозен свят на "sideshow” спектаклите и пътуващите циркове в Щатите, за една вечер изпълнена с много музика, танци, зрелищни пърформанси и магия.

Зад пулта ще са диджеите от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите на събитието към златните години на суинга и ритъм-енд-блуса, зората на рок-енд-рола, a към края на вечерта ще пренесат посеителите обратно в XXI в., когато електро-суинга е новата винтидж мания в цял свят. 

За една единствена нощ клуб "Mixtape 5” ще бъде преобразен в истински цирков манеж, изпълнен с клоуни, мимове, жонгльори, танцьори, екзотични животни и други интересни и невиждани персонажи. Сред специалните гости на пътуващия цирк са невижданите досега The Tattooed Lady, The strongest man on Earth и винаги забавния Lord Somersby със своята любима напитка.

Предстоящото издание на Smugglers Swing Club отваря врати в 21 часа, а стартът на винтидж-треската ще бъде даден в 22 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

Водещи

Най-четени