450 лв. за интимна вечеря с Пласидо Доминго 23.01 | 14:30

Маестрото идва в България 4 дни по-рано

От Мартина Панайотова

Пласидо Доминго пристига в страната ни четири дни по-рано за репетиции с музикантите от Софийската филхармония под диригентството на Жорди Бернасер.

На 11 февруари вечерта с чартърен полет от Валенсия в София заедно с Пласидо Доминго ще кацнат и неговата съпруга Марта Орнелас, която много често го придружава при пътуванията му, диригентът Жорди Бернасер и неговият асистент Николас Марко, както и двете сопрано певици, които ще се изявят на сцената в София заедно с маестрото – Вирджиния Тола и Микаела Оесте.

Програмата на концерта ще бъде от две части и ще включва както оперни арии от любими композитори на Пласидо Доминго, така и популярни сарсуели, части от оперети и мюзикъли. Заедно с антракта концертът ще продължи повече от два часа и половина.

Промоутърът на събитието Болкън Ентъртейнмънт подготвя и специална, ексклузивна оферта за още по-неповторимо изживяване на Празника на влюбените.

Най-запалените фенове на знаменития тенор ще могат да заведат любимите си хора на една бутикова вечеря с присъствието на самия маестро Доминго след края на концерта му в специално обособена за целта зона в зала "Арена Армеец".

От 24 февруари в продажба в мрежата на Eventim ще бъдат пуснати ограничено количество ВИП пакети, които включват билет за концерта от най-високата ценова категория и пропуск за специалната вечеря с присъствието на Пласидо Доминго.

ВИП феновете, които закупят пропуск за вечерята, веднага след шоуто ще получат и подарък – постер за концерта и компактдиск с подписа на Пласидо Доминго. Цената на ВИП пакета е 450 лв.

Водещи

Най-четени