Hateful Eight на Тарантино обещава зрелище 21.08 | 16:30

Режисьорът отново заложи на уестърн

От Велина Дерилова

Новото предложение от американския режисьор Куентин Тарантино Hateful Eight ("Омразната осморка") е уестърн в духа на последния му проект "Джанго без окови". След големия успех и двата "Оскар"-а на лентата (за оригинален сценарий и поддържаща мъжка роля) с участието на Джейми Фокс, Леонардо ди Каприо и Кристоф Валц през 2013-а, той остава в същия жанр. Трейлърът вече се разпространява и обещава характерните за режисьора запомнящи се диалози и напрегнати екшън сцени.

Действието ни отвежда малко след Американската гражданска война. Ловецът на глави Джон Рут (Кърт Ръсел) пътува заедно със заловената от него Дейзи Домерг (Дженифър Джейсън Лий). Той планира да я предаде, но след като се налага двамата да се подслонят в Галантерията на Мини – спирка на дилижансите в планински проход, те срещат четирима непознати. Разразилата се буря, принудила пътниците да спрат похода си, и прясното запознанство заплашват да саботират плана на Рут.

В ролите ще видим големи имена като Самуел Л. Джаксън, Чанинг Тейтъм, Тим Рот, Майкъл Медсън и Зои Бел. Лентата ще можем да гледаме през декември, а дотогава привкус за това какво да очакваме ще получаваме от трейлъра.

Водещи

Най-четени