Куентин Тарантино издаде тайна за следващия си филм 28.11 | 09:31

Лентата няма да е продължение на "Джанго без окови"

От Цанка Донкова

Куентин Тарантино издаде тайна за следващия си филм. Във вечерното шоу на Джей Лено режисьорът загатна, че следващият му проект отново ще бъде уестърн, но няма да е продължение на хитовия "Джанго без окови", съобщи Hollywood Reporter.

Тарантино сподели, че за него е било огромно удоволствие да снима "Джанго без окови" и да се обучи в изкуството на уестърна. Ето защо намерението на режисьора е да се придържа към този жанр и в следващия си филм.

"Мога да говоря много за бъдещите си планове, но ще ви издам само едно нещо – жанра на следващия ми филм. Той ще бъде уестърн, но няма да е продължение на "Джанго без окови". Много се забавлявах, докато снимах първия си уестърн, и след като научих как се прави, си казах: "Добре, след като вече съм наясно, нека и следващият ми филм да бъде в този жанр", заяви Куентин Тарантино.

Уестърнът "Джанго без окови" донесе на създателя си награда "Оскар" за сценарий, а Кристоф Валц бе отличен в категорията за най-добър актьор в поддържаща роля, припомня изданието.

Водещи

Най-четени