Авторката на "50 нюанса сиво" пише нова книга! 19.06 | 12:16

Само ден след като на пазара излезна филмираната книга, Ел Джеймс започва нов шедоьвър

От Йоанна Димитрова

Какво е първото нещо, което идва на ум на Кристиан Грей след като среща бъдещата си любовница Анастасия Стийл? Как бледата й безупречна кожа може да изглежда "розова и затоплена", разбира се.

След прочувствената история за влюбените и филма, обиколил цял свят, сега е време за нова сензация.

Новата книга е била поискана от феновете, каза авторката Ел Джеймс, когато обяви на 1-ви юни, че публикуването на "нюансите" ще е на 18-ти в полунощ местно време в четвъртък и ще съвпадне с рождения ден на Грей.

Авторката подразни читателите с глава с участието на Грей в края на третата си книга Fifty Shades Freed. Джеймс сравнява Кристиян Грей с Едуард от "Здрач".

1522887

Новата книга е лишена от всякакви истински изненади, но има толкова много други добавки, че това няма да е от голямо значение.

През 2011 г., първата книга от трилогията тръгна с невероятна устременост, а за авторката се говореше, че е литератор, който се подиграва на уменията на други автори, но въпреки поведението й читателите купуваха копията като луди. Книгите са продадени в над 125 милиона копия по целия свят.

Джеймс каза на феновете си, че Кристиан може да има няколко изненади за тях. За последна изненада от нейна страна авторката заяви, че Кристиан е точно такъв, какъвто трябва да бъде - нежен и груб, има нужда от контрол.

Водещи

Най-четени