Валя Балканска разкрива "Мистерията Еньовден" 31.10 | 14:08

Единственият български глас в Космоса ще консултира новия спектакъл на Нешка Робева

От Гергана Златкова

Единственият български глас в Космоса Валя Балканска е част от новия спектакъл на Нешка Робева –"Мистерията Еньовден". Несравнимата българска певица е основният консултант на музиката, която се създава специално за шоуто на 19 декември.

Тя, заедно с Алекс Нушев, който е творческият музикален продуцент на представлението, ще накарат цялата зала "Арена Армеец" да завибрира под звуците на най-доброто от българската народна и рок музика.

Под нейното ръководство по музиката за спектакъла работят повече от 30 от най-изтъкнатите български музиканти. Освен основните гласове на "Мистерията Еньовден” – Деси Добрева, Звезди от Ахат и фолклорната певица Валерия Момчилова, зрителите ще могат да чуят и автентични гласове събрани от цяла България.

Спектакълът "Мистерията Еньовден" е изцяло нов проект на Нешка Робева, вплитащ в себе си народните традиции, сегашното модерно звучене от български фолклор, хард рок музика и улично изкуство.

Шоуто ще се състои на 19 декември 2013 г., гр. София в зала Арена Армеец с начало 20.00 часа. Цена на билетите от 20 до 50 лева.

Билети за "Мистерията Еньовден" търсете в мрежите на TicketPro, Eventim, на място в зала "Арена Армеец”, както и online.

Водещи

Най-четени