Георги Мамалев на мястото на Димитър Рачков. Вижте къде и защо? 02.02 | 13:51

Актрисата от „Къде е Маги?“ Евелин Костова ще партнира на Мамалев

От Лазар Тодоров

Актьорът Георги Мамалев ще се въплъти в ролята на влюбения капитан Чалфорд в комедията "Благородният испанец" по Съмърсет Моъм.

Досега тази роля изпълняваше Димитър Рачков. Младата актриса Евелин Костова, която зрителите познават от сериала "Къде е Маги?" ще играе любимата на капитана – Люси.

Възпитаничката на Стефан Данаилов заема мястото на сцената на Жанина Дончеа и това ще бъде първата й голяма роля в театъра.

По случай празнуването на 100 представления на сцена на постановката "Благородният испанец", мениджърът на театралната формация "Мелпомена" споделя, че е искал да направи освежаваща промяна и колегите са я приели.

Пиесата е по режисура на покойния Велко Кънев и разказва за група английски туристи. Главната роля изпълнява Светлин Стоилов, чийто герой е испанец с благородно потекло, влюбен в очарователната вдовица Марион (Елена Петрова).

Под вихъра на страстите попадат и други двойки - френски граф и неговата съпруга англичанка (Стефан Рядков и Светлана Бонин) и сър Себастиян Праудфут (Мирослав Косев), ленив съдия, и лейди Матилда Праудфут (Мария Статулова) някогашна красавица. 

Повече снимки от пиесата вижте в галерията. 

Водещи