Енио Мориконе с видео поздрав към българските си фенове 20.11 | 17:54

Големият композитор споделя, че е въодушевен от срещата си с българските музиканти

От Мартина Панайотова

"Поздрави на всички приятели в България! Щастлив съм да бъда в София отново! С тези думи Маестро Енио Мориконе поздравява верните си почитатели в България в специално видео обръщение.

Големият композитор споделя, че е въодушевен от срещата си с българските музиканти и изразява своето убеждение, че на 10 декември ще се получи чудесен спектакъл.  

Енио Мориконе пристига в България за първия си концерт, часове след поредното признание за гениалното си творчество. Отличен е за музиката към "Най-добрата оферта” на Джузепе Торнаторе в Берлин от журито на Европейската киноакадемия.

Неуморимият Маестро продължава да обогатява палитрата на световната музика с неподражаемите си творби, на които ще имаме честта и удоволствието да се насладим след по-малко от месец в софийската зала "Арена Армеец". Подготовката за грандиозното представление расте и скоро ще бъдат споделени интересни детайли от нея.

Билети за концерта може да намерите онлайн в мрежата на Tixgate на касите на Easy Pay в цялата страна и каса "Кантус Фирмус” в зала "България”.

Водещи

Най-четени