Музикално предложение за събота вечер 24.02 | 13:44

Кой е Guava Jelly, мързелив ли е Lazy Face и къде да чуем The Reggae Boys

От Деница Стефанова

До пролетта има много време, но въпреки ниските температури, има начини да се почувствате, все едно навън пече слънце и пеят птички, а в далечината дори може да дочуете плискане на морски вълни. Първа помощ за лятно настроение ще ви окажат The Reggae Boys, които готвят необичайно пареща доза реге, ска и денсхол за съботната вечер.

Предстоящото на 26 февруари събитие на новосформирания тандем Guava Jelly (Ерол от Уикеда) и Lazy Face (Dog War Reggae Blog) е най-мащабното им парти досега.

Препоръчителният дрескод включва неделни къси панталони, хавайски ризи, широки усмивки и студени бири, за да оцените по достойнство очаквано голямото количество ямайска музика от The Reggae Boys.

Ще я допълва любезното съдействие на вокално-инструментален ансамбъл Wickeda, които лизингово са отдали цялата си брас секция за умопомрачителна духова и одухотворена джем сесия.

Живи изпълнения, разбира се, ще направи и Guava Jelly, а в репертоара, който подготвя, присъстват песни на Уикеда, както и популярни (и не толкова популярни) хитове. Lazy Face пък ще върти ямайски плочи, докато ни се завие свят.

По време на цялата вокална, винилна и инструментална програма микрофонът ще бъде отворен и всеки ще бъде свободен да покаже умения. Допълнително, през цялата вечер ще се прожектират тематични филми.

Мястото на местопрестъплението този път е прясно отвореният клуб Mixtape 5, който се намира в подлеза под Моста на влюбените. Началото е 21.00 часа, а цената за вход е 5 лева, а добрата новина е, че до полунощ дамите влизат безплатно. 

Водещи

Най-четени