На театър на половин цена за празника на българската армия 23.04 | 17:16

Театър „Българска армия” празнува от 1 до 5 май с намалени билети

От Олга Андреева

Театър "Българска армия”, който от 60 години се гордее, че е част от културното самосъзнание на българското войнство, ще отбележи Деня на храбростта и празник на българската армия с билети на половин цена.

През петте дни от 1 до 6 май всеки зрител на Театър "Българска армия” ще може да посети пет от постановките в афиша на театъра само на половин цена.

През седмицата на храбростта и българското войнство зрителите могат да изберат комедия на Оскар Уайлд – "Колко е важно да бъдеш сериозен” на 1 май или спектакъла на Старозагорския театър "Волпоне” с участието на Николай Урумов – на 2 май.

На 3 май зрителите могат да се срещнат с чувството за хумор на Камен Донев в "Кръщене”, а 4 май е запазен за неостаряващата класическа комедия на Уилям Шекспир "Както ви харесва”.

Илюзионният спектакъл на Бате Ненчо със специалното участие на Любо Нейков - "Магията на Ненчо”, очаква публиката на 5 май.

От театъра приканват всички, които искат да споделят радостта и гордостта от празника с призваните да служат под знамената на Българската армия, да се възползват от отворените врати на ТБА. 

Най-четени