Разгадай "Мистерията Еньовден" и спечели билет 09.12 | 10:05

Играй и спечели билет за спектакъла

От Мартина Панайотова

iNews.bg ви дава шанса на спечелите двоен билет за грандиозния спектакъл "Мистерията Еньовден" на Нешка Робева на 19 декември в зала "Арена Армеец" София.

За целта всеки може да участва по един път на ден в нашата игра, като изпрати линк с текста, съдържащ ключовата дума, на имейл igra@inews.bg задължително с тема: Разгадай "Мистерията Еньовден" заедно с трите си имена, адрес, телефон за връзка и актуален e-mail адрес.

Как да играете?

Търсете ключовата дума в нашите статии всеки ден от 9.12.2013 до 15.12.2013 г. Всеки ден търсената дума е различна, в различна статия от новинарския сайт. Откриете ли я, ни изпратете e-mail адрес на igra@inews.bg и може да спечелите 5 двойни билета за спектакъла "Мистерията Еньовден"!

Ако искате да станете свидетел на едно запомнящо се шоу, в което ще се слеят съхранените български традиции и тяхното съвременно и актуално звучене, участвайте и играйте в нашата игра. 

Спектакълът е подготвен от професионален международен екип, сред които са емблематичните имена на Васил Михайлов, Звездомир Керемидчиев – Звезди от АХАТ, Деси Добрева и впечатляващите танцьори и акробати на легендарната Нешка Робева. Те ще превърнат сцената в магична зона, подвластна единствено на "Мистерията Еньовден" – един от най-впечатляващите спектакли, създавани някога на българска сцена!

Желаем успех на всички участници в играта.

Правилата за участие в играта може да научите тук.

Водещи

Най-четени