"Великобритания търси талант" не иска Митьо Крика 05.04 | 19:08

Родният талант стана за посмешище на цяла Англия

От Мартина Панайотова

Напоследък Лондон не спира да се забавлява за сметка на българските популярни личности. След като Димитър Бербатов отнесе огромна доза подигравки заради няколко брутални фотоколажи, пубикувани в английската преса, дойде ред и на адаша му, културиста Митьо Крика.

Мъжагата бе скъсан на риалити шоуто "Великобритания търси талант”, чийто роден еквивалент тече и у нас в момента. Българският културист, популярен с голямата си физическа сила, се пробва в шестия епизод на предаването, като бе решил да демонстрира как 9 газобетонни тухли, поставени върху главата му, биват строшени с чук.

По време на демонстрацията обаче английските изпитващи правиха цветущи мимики и гримаси, пълни с отвращение, като накрая заявиха: "Три пъти не!”.

"Намери си няколко хубави момичета и направи номера да изглежда по-добре", шеговито коментира журито.

Гаврата с Крика продължи и зад сцената, където, без неговото знание, той бе записан със скрита камера, как се оплаква на български, а отдолу текат субтитри на английски.

Цялото Обединено кралство видя неподдържаните нокти на краката на Крика, които се оплака че много духа и си ги зави с кърпа.

 

Водещи

Най-четени