„Двама мъже и половина“ сплашиха Чарли Шийн 16.02 | 14:21

Не смей да използваш наши снимки в новото си шоу, предупредиха бившите му работодатели

От Олга Андреева

Чарли Шийн, бившата звезда от американския хитов сериал "Двама мъже и половина", е бил заплашен с правни действия заради използването на свои снимки като част от ситкома, за да промотира новото си шоу "Психотерапия".

Адвокатите на телевизионно студио Warner Bros. са изпратили предупредително писмо до Шийн и създателите на "Психотерапия", в което подчертават собствеността си на най-малко две снимки на актьора от годините му с "Двама мъже и половина".

Те са били използвани в рекламни материали, раздавани на търговско събитие през януари за промотиране на новия сериал, който ще бъде излъчван в мрежата на FX по-късно тази година. Лаконичният коментар на FX беше, че нямат нищо общо с въпросните рекламни материали.

Самият Шийн държи част от собствеността на шоуто, което се продуцира от Lionsgate Television и Debmar-Mercury, които отказаха коментар, посочва Independent.ie.

Шийн беше уволнен от главната роля в "Двама мъже и половина" през миналата година, след публичен скандал със създателя на комедията. Своенравният актьор беше заменен през септември с Аштън Къчър.

Тогава телевизионните продуценти заявиха, че са били принудени да отстранят Шийн от ролята, тъй като се страхували, че наркотичните му зависимости ще го убият.

"Психотерапия" е базиран на едноименния филм от 2003 г., в който Джак Никълсън играе доктор Бъди Райдел, а Адам Сандлър - пациента.

В сериала Шийн ще влезе в ролята на терапевта, който причинява хаос в живота на своите пациенти с неконвенционалните си терапевтични методи.

Водещи

Най-четени