"Как да разбера дали все още съм девствена" и други въпроси от тийн форуми 28.01 | 15:30

Покъртителни мнения, изказани от тийнейджъри във форуми със сексуална тематика

От iNews.bg

Интернет и скритите в пространството му форуми може и да не са най-подходящото, но за сметка на това често любимо място на тийнейджърите да споделят мислите и проблемите си от всякакво естество. А какъв по-наболял проблем за тях от секса и неговите тайнства.

За съжаление все по-ниската възраст на сексуална активност, съчетана с още по-ниска полова култура у подрастващите ражда "бисери”, които будят у четящите едновременно смях и съжаление, като например:

Може ли да забременея, след като съм правила фелацио 

Дали все още съм девствена? Как да разбера...

Искам да ви питам дали е ефективна помпата за уголемяване на пениса...и колко време трае уголемяването. Ако помпата се ползва редовно може ли да се уголеми пениса трайно?

Според вас ако се налага да се ползва лубрикант, кой трябва да го купува момичето или момчето (т.е. кой трябва да дава парите)?

- Искам да попитам опитните освен сперма какво друго изхвърля мъжа при еякулация?
- Предеякулационна течност.
- Безобидно е нали ? защото една приятелка ми каза че можело да се забременее а аз и казах че това са пълни глупости !!!
- Възможно е, ако го правите за втори път и не е пишкал преди това.

Но това далеч не е всичко. Още по-покъртителни въпроси, зададени от тийнове във форуми със сексуална тематика, може да прочетете в статията на Jenite.bg.