"Къртиците" скочиха... след "любовта" между Денис Родман и Христо Стоичков 28.03 | 22:28

И първият скандал е факт. Кой с кого се скара?

От Кремена Бедерева

Денис Родман разби на пух и прах българските ВИП-ове в "Къртицата". След като се напи и се развилня в "курника", баскетболната легенда се скара във втория лайф в студиото на TV7 с Рут Колева.

Уж се опита да й обясни, че всичко това е игра, но тя много-много не му повярва.

Докато фолкпевицата Емануиела пък се похвали, че Денис Родман й е предложил брак. Даже и секс е искал да прави с нея. "В началото беше много студен, не се държа добре с нас, след което обаче се поотпусна и започнахме разговор. Предложи ми брак", каза Емануела.

До късно вчера вечерта Родман запиваше в Базата с Божидар Искренов, като дори в един момент седеше на една маса с Гибона, Емануела и друга от участничките - Марина Певтичева.

Легендата на "Левски" Божидар Искренов-Гибона пък нападна Родман - "Аз съм Гибона, изобщо не ме интересува Денис Родман. Кой го знае в България? Познават го един-двама, а мен всички ме знаят". "Съжалявам, но не може един човек да влезе при нас и да се държи по този начин".

ca2160bc-fbab-acf5-d653-f6a868c8e783Баскетболната легенда получи критики и от легендата на футбола Христо Стоичков. "Трябваше да направи поне това, което аз правя винаги. Поне да беше поздравил дамите, когато ги вижда и влиза при тях. Той не знае как да се държи с дамите, чух само, че иска да ги опраши."

Стоичков не спря дотук - "Вие може да ме съдите на терена какъв съм, извън терена е различно. Ако познавате Майкъл Джордан, Тайгър Уудс, Куман, Ромарио... държат се коренно различно от него. Очевидно Родман може да прави шоу."

Имаше и "нежни" чувства между Стоичков и Родман, който попита Камата като живее в България - "Родил съм се тук и тук съм постигнал най-големите си успехи във футбола. Затова се гордея, че съм българин и винаги ще защитавам авторитета на страната си", отговори Стоичков.

"В България имате страхотна храна и страхотни хора. Чувствам се неловко, ако мислите, че съм странен. Аз съм много ексцентричен", самокритикува се Денис. 

А Камата бе критичен не само към Денис Родман, но и към водещите на риалитото - Иван и Андрей. "Първо - една критика към вас. Натяквахте му вчера какви жени имаме. Едва ли не му ги предлагахте. Едно дете на 18 години, което гледа предаването, какво го интересува това. Но определено още с влизането си Родман направи шоу. Той се държа тук в студиото, все едно няма хора около него. Как би се почувствал родител или майка, като гледа как той се държи с детето им вътре в къщата."

ae5264ca-44eb-9d4f-20b4-de22077ce06eИзвън драмите около Денис Родман, последва и първият скандал в "Къртицата" - Жени Калканджиева нападна Любомир Жечев. "Ние сме се борили цял живот! А ти къде беше, бе, дришльо?! За какъв се мислиш? Ние, звездите, сготвихме ли им? Осигурихме ли им някакъв комфорт още като влязохме тук", възмущаваше се Жени.

Освен скандали и "нежни" диалози с Денис Родман, имаше и много страх. Участниците в "Къртицата" имаха бойна задача - скок с бънджи. Мисията бе провалена, тъй като двама се отказаха от скока - Азис още в началото си каза, че го е страх, втори падна 100 кила, пак от шубе.

Достойно и по мъжки се представи Деян Донков и Деян Икебаната, които се престрашиха и се метнаха от моста. За дамите - Николета Лозанова, Рут Колева, Жени Калканджиева за никой няма съмнение, че така и не успяха да преодолеят страха си от летене.

Водещи

Най-четени